Teetettiin vessaremontti tossa 1,5 kuukautta sitten ja jälki ei sillai kauheasti ilahduttanut. Tekijänä oli meidän 4,5 vuotta käyttämä remonttimies. Ei, ei meillä oo remontoitu neljää ja puolta vuotta, vaan 'seurustelu' alkoi saunaremontista tolloin ja sittemmin on hemmo käynyt tekemässä yhtäjostoista pikkuhommaa, huonekalujen kokoomista, pattereiden rikkomista, jne.

No, tein sitten kirjallisen reklamaation ja ihan sillai nyt jo (!), monen viikon päästä, vaimonsa (!) kävi katsomassa työn laatua. Väisteli ja kierteli velvollisuuksiaan, ja otti sitten lastan kauniiseen käteensä ja alkoi korjata huonosti maalattua seinää. Tulee huomenna jatkamaan.

Meidän työsuhde tämän firman kanssa loppui tähän remonttiin. Harmittaa, kun kuitenkin tuota vessaa joutuu katselemaan useita kertoja päivässä ties miten pitkän ajan vielä. Kauanko tässä nyt asutaan, kymmeniä vuosia.. Jaa no, kymmenien vuosien päästä voi ehkä olla aihetta vähän päivittää remonttitarvetta.

Mutta oikeesti. Nyppii, kun luotti 'tuttuun' remonttimieheen. Kyllä se kai ihan ammattilainen on, onhan niillä alan yrityskin ja kaikkea. Mutta. Ja mutta. Ei onnannut nyt tällä kertaa tämä homma.

Siitä remonttisällistä on tässä viime vuosien aikana tullut muutenkin hyvin ylimielinen, joten en itke perään.

Hauska juttu kuitenkin sattui tänään.

Olin menossa postia hakemaan ja avasin kuistille johtavan oven, niin hupsista! Posti oli siinä kuistin lattialla siististi niputettuna. Jossakin päin maata posti vaatii asukkaita ryhmittämään postilaatikkonsa tien varteen, mutta meilläpä posti tuodaan kuistille sisälle asti. Toisivat sitten Aamulehdenkin, ettei tarvitsisi aamuhämärässä unen pöppörössä raahatua kadun varteen postilaatikolle! Mutta oikeesti, ihan hassua, että posti oli sen päivän pläjäyksen tuonut sisälle. Olihan siinä nyt pari tavallista isompaa kirjekuorta (pakettia) kun on kuopuksen 2-v synttärit huomenna, ne ei olleet mahtuneet postilaatikon luukusta sisään, mutta eikös nykykäytäntö oo pikemminkin niin, että sitten posti raapustaa semmoisen lärpätin, millä postinsaaja voi itse hakea postinsa parin kilometrin päästä konttorista.

No, tämmöiset kuulumiset tänään.