No niin. Nyt sit paukkuu. Tai on paukkunut jo pari päivää aina silloin tällöin, nyt paukkuu muutaman tunnin ihan taukoamatta. Kyllä on yksi maailman typerimmistä asioista! Jos ihmisillä on turhaa rahaa, joka nyt sitten poltetaan, niin laittaisivat sen vaikka hyväntekeväisyyteen, vanhusten/lasten hoitoon, tmv. Tai jos nyt tosiaan on hirveä hinku se polttaa, niin tehkööt kokon omalle pihalleen ja tuikatkoon tuleen. Nopeampaa ja turvallisempaa, ja naapurisopukin saattaa säilyä.

Tuolta sitten saa meikäläinen keräillä omalta pihaltaan vielä juhannuksena sinne ties kenen ampumien rakettien roskia.. Aiempina vuosina on ottanut päähän vielä enemmän kun perheessä on ollut vauva, joka on pihalla mönkiessään tunkenut suuhunsa kaikkea löytämäänsä. Omasta pihasta kun ei oletuskohtaisesti mitään vaarallista ole löytynyt, niin sitten siellä on kuitenkin ollut jonkun idiootin ampumien rakettien sinne lentäneitä roskia.

Kyllä voi hitto sentään, saunan taakse tarttis viedä jokainen rakettien ampuja! Mitä ihmeen hienoa tossa on??

Ja kun ajattelee esim. kuntien järjestämiä isoja ilotulituksia itsenäisyyspäivinä. Niin miltä mahtaa tuntua sotien veteraaneista, kun on olevinaan hienoa kaikki jyske ja pauke ja tulet taivaalla..