Remonttifrouwa tuli sitten aamulla, tunnin myöhässä.. Oli selvästi pettynyt, kun ei me lähdettykään päiväksi minnekään. Niinku me nyt enää muka jätettäis sitä porukkaa ilman valvontaa tänne meille!

Otti sitten pensselit ja vermeet ja alkoi maalata.. Myöhemmin päivällä joutui kutsumaan miehensä (sen alkuperäisen remontin "tekijän") paikalle, kun ei ylettänyt kiinnittämään kattolistoja. Mies tuli luimistellen ja seinän vieriä hiipien. Ei todellakaan olisi halunnut tulla paikalle naamaansa näyttämään. Sai sitten omalta mieheltäni vähän ripitystä huonosti tehdystä työstä ja monesta muustakin sovitusta projektista, jotka sitten jäivät tekemättä.

No, vessan maalaus näyttää nyt huomattavasti paremmalta, ja katossakin on jonkunmoiset kattolistat. Ei niitä nyt kyllä oikein virallisiksi kattolistoiksi voi sanoa, mutta onpahan jotkut rimanpätkät peittämässä rakoja katon ja seinän välissä. Niistäkin kun rähisin, että semmoisia ei oltu alunperin laitettu, niin tämä frouwa kysyi: "pyysittekö te kattolistoja?" Hei haloo! Laitetaan uusi lautakatto vessaan, niin eikös semmoiseen kuulu listatkin, kun muuten (eli siis kuten tässä tapauksessa kävi) jää ikäviä rakoja lautojen ja seinän väliin.

Frouwa tulee vielä huomenaamulla maalaaman seinät kertaalleen, joten eiköhän sitä sitten alkaisi valmista olla. Tai, niin valmista ja hyvää (?) kuin siitä remontista nyt sitten sai. Harmittaa vain, kun sijoitettiin häälahjaksi saadut rahat vessan remonttiin, josta (sekä remontista että vessasta) piti tulla 'viimeisen päälle hyvä', niin tuo on nyt sitten tulos.

Postinkantajasedän kohtasin tänään hänen kierroksellaan, ja pääsin sitten oikein henk.koht. kiittämään siitä, että oli eilen tuonut meille postin ihan sisälle asti. Oli kovasti nolona saamistaan kiitoksista ja kehuista, ja vähätteli vain toteamalla, että kun eivät paketit kerta postilaatikon luukusta sisään mahtuneet, niin hän oli tuonut sisälle asti.

Huomenna taas: uusi päivä ja uudet kujeet! ;-}